Flexkracht van de maand april: Mohamad Orfali

3 mei 2019
Flexkracht van de maand april: Mohamad Orfali

Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. Na een rondgang langs Supervisors en Teamleaders, ontvangt Mohamad Orfali deze maand de eervolle oorkonde flexkracht van de maand april.


Volgens Vinsent Morsink, Inhouse Intercedent van Flexspecialisten bij Meat Friends Noord, is het een uitgemaakte zaak: “ Mohamad is  dé juiste kandidaat om verkozen te worden tot Flexkracht van de maand April”.


“Sinds juni 2018 is Mohamad bij ons werkzaam en hij staat symbool voor de beste flexkrachten  van ons team. Hij is vastberaden om het beste van zijn leven te maken, werkt erg hard en zijn vriendelijke karakter blijft niet onopgemerkt”.  Voor Mohamad is bijna niets teveel. Hi j werkt het liefste zes dagen per week en is eigenlijk altijd beschikbaar om wat extra uren te maken. Toen ze bij Jumbo in Raalte verlegen zaten om extra handjes, aarzelde Mohamad geen moment en is op zondag gaan helpen om containers te lossen.


Maar daar laat Mohamad het niet bij. Hij wil groeien en meer te weten komen over het werken met machines. Daarom heeft hij zelf aangegeven dat hij graag in aanmerking zou komen om een interne opleiding te willen volgen. “We hebben gekeken naar de mogelijkheden en Mohamad is opgeleid tot Flexloader bij Meat Friends Noord. Een baan waarbij je voornamelijk ‘aan de gehaktlijnen staat’ , zoals wij dat noemen. Dat hij het naar zijn zin heeft moge duidelijk zijn; zijn enthousiasme heeft hij overgebracht naar onder andere zijn broer en familieleden. Ook zij staan iedere dag met opgestroopte mouwen voor ons klaar. Het behoeft geen uitleg dat we erg blij zijn met flexkrachten zoals Mohamad en we zetten hem dan ook graag even in het zonnetje!”


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

16.070 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu