Flexkracht van de maand augustus: Rafal Jaszczik

12 september 2019
Flexkracht van de maand augustus: Rafal Jaszczik

Zoals iedere maand is het hoog tijd om een medewerker extra in het zonnetje te zetten en de titel ‘flexkracht van de maand’ te overhandigen. Voor de maand augustus is de keuze gevallen op Rafal Jaszczik

Rafal is werkzaam bij Fromatech Ingredients in Deurne, en is sinds juli 2018 in dienst bij Flexspecialisten. In relatief korte tijd heeft hij zich al onmisbaar gemaakt bij Fromatech, een producent van allerlei innovatieve smaak ingrediënten.


Dat Rafal een zeer gewaardeerde kracht is binnen Fromatech, staat als een paal boven water. Rafal is werkzaam op de pre-batch afdeling, wat een van de belangrijkste afdelingen binnen Fromatech is. Hier worden de ingrediënten gewogen, verzameld en uiteindelijk verwerkt om tot het eindproduct te komen. Daarnaast is het inwerken van nieuwe medewerkers een van de taken van Rafal, dit doet hij eveneens op een prettige en rustige wijze.


Naast de oorkonde van Flexkracht van de maand heeft Rafal ook 500 Loyalty-punten ontvangen. Rafal, van harte gefeliciteerd!


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

12.080 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu