Flexkracht van de maand december: Marc van Oosten

11 december 2019
Flexkracht van de maand december: Marc van Oosten

Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. Na een rondgang langs Supervisors en Teamleaders, ontvangt Marc van Oosten deze maand de eervolle oorkonde "Flexkracht van de maand december".  

Marc van Oosten werkt sinds augustus 2016 bij onze klant Meat Friends Noord. Deze topper is altijd aanwezig, altijd op tijd en hij is een harde werker. De teamleiders zijn erg tevreden over hem. Hij wordt altijd ingepland op de zwaarste lijn, lijn 6. Deze lijn gaat erg snel en tegelijkertijd moet je secuur kijken of het vlees correct is verpakt. Hij wordt ook wel de geoliede machine genoemd. Emiel, teamleider van onder andere lijn 6, is blij dat hij altijd op lijn 6 staat, hij doet zijn werk erg goed. Marc is vriendelijk en zorgt ervoor dat de lijn goed draait.


Als uitzendbureau zijn wij erg blij met hem. Wij kunnen op hem bouwen. Als Marc afwezig is, dan is er iets aan de hand. Marc verdient het om flexkracht van de maand te zijn door zijn inzet, zijn betrouwbaarheid en zijn secure manier van werken.


Marc werd verrast met zijn eervolle nominatie! Voor één keer werd lijn 6 even stil gelegd en onder luid applaus van zijn collega's nam hij de oorkonde en waardecheque met Loyalty-punten in ontvangst. Van harte gefeliciteerd Marc!


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

11.211 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu