Flexkracht van de maand januari: Rinus Roos

6 februari 2019
Flexkracht van de maand januari: Rinus Roos

Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. Deze maand gaat de oorkonde en waardebon naar een van de oudste flexkrachten: slager Rinus Roos is deze maand: 'Flexkracht van de maand januari'! 

Donderdag 7 februari bracht Pascal Cox het grote nieuws aan Rinus Roos. Hij is met zijn 82 jaar de oudste slager van Flexspecialisten en dat verdiend een speciaal moment. Dat vond ook Rinus, want de taartjes en koffie stonden al klaar toen Pascal bij hem de straat in reed. 


Tijdens drukkere periodes kunnen we rekenen op de inzet van Rinus, want hard werken dat is wat hij het liefste doet, 'thuis is ook maar thuis'. Wanneer de telefoon rinkelt en het is Rinus weten Henri en Pascal al welke vraag er volgt: “Heb je nog wat voor me volgende week?". In de week voorafgaande aan de kerstdagen was Rinus een van de ranglijstaanvoerders met ruim 60 gewerkte uren! Een slager in hart en nieren, écht vakmanschap en daar zijn we trots op!  


Bij zijn opdrachtgever Hilton Meats is Rinus een
graag geziene slager, hij stuurt graag nieuwelingen aan en daarnaast denkt Rinus volop mee in het ontwikkelingsproces. Voor de kerstdagen heeft Rinus voor een grote supermarktketen een heerlijke rollade ontwikkeld die voor velen een onderdeel waren van het kerstdiner, een prestatie om trots op te zijn!

Rinus heeft de titel "Flexkracht van de maand januari” dan ook dik verdiend!


Is het slagersvak ook iets voor jou? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures. 


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

15.679 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu