Flexkracht van de maand juli: Mariola Potasznik

1 augustus 2019
Flexkracht van de maand juli: Mariola Potasznik

Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. Na een rondgang langs Supervisors en Teamleaders, ontvangt Mariola Patosznik deze maand de eervolle oorkonde flexkracht van de maand juli.    

Wanneer een medewerker ruim 10 jaar bij Flexspecialisten in dienst is, is het hoog tijd om haar extra in het zonnetje te zetten. Dit is het geval voor Mariola Patosznik: zij is eind juni 2009 gestart bij Flexspecialisten heeft zodoende dit jaar haar 10-jarig werkjubileum.


Mariola is werkzaam bij de Eerste Nederlandsche Optische en Technische industrie in Amsterdam, kortweg ENOT, een grote producent in het vervaardigen van brillen voor opticiens. Sinds de zomer van 2015 is Mariola hier al aan het werk. Ze heeft jarenlange ervaring in de optiek industrie en haar huidige werkzaamheden bestaan uit het produceren van allerlei brillen. 'Mariola is een onmisbare schakel in het productieproces van ENOT', zo verklaart productiemanager Erwin van der Klei.


Wat het jubileum van Mariola nog meer glans bij zet is haar commitment tot het werken in Amsterdam. Mariola heeft een eigen woning in Oss en rijdt iedere werkdag heen en weer naar Amsterdam. Desgevraagd verklaart ze dit geen probleem te vinden, en het er graag voor over heeft. Zo’n instelling valt uiteraard alleen maar te prijzen!


Mariola heeft van ons een oorkonde ontvangen en 500 punten voor het Loyalty-programma van Flexspecialisten. Van harte gefeliciteerd en op naar het volgend jubileum!


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

12.440 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu