Flexkracht van de maand mei: Agnieska Kubiak

24 mei 2019
Flexkracht van de maand mei: Agnieska Kubiak

Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. Na een rondgang langs Supervisors en Teamleaders, ontvangt Agnieszka Kubiak deze maand de eervolle oorkonde flexkracht van de maand mei.  

Lukasz Jaskolski is erg trots op de flexibiliteit, de inzet en de prestaties, die Agnieszka heeft gerealiseerd. Hij vertelt: “Agnieska werkt nu ongeveer een jaar bij mij als facilitair medewerkster in Hotel Maarsbergen. Ze is heel creatief en werkt enorm hard. Toen haar collega door zwangerschap  rust moest nemen, aarzelde Agnieska geen moment en nam naast haar eigen werkzaamheden, de werkzaamheden van haar collega over”.


Dat Agnieska beide banen perfect heeft opgepakt blijkt uit de mooie waardering die Flexspecialisten onlangs ontving van Stichting Normering Flexwonen (SNF). Het SNF heeft Hotel Maarsbergen uitgeroepen tot schoonste hotel voor huisvesting arbeidsmigranten van Nederland!


“Kortom, genoeg redenen om trots te zijn op een medewerker als Agnieska en daarom vind ik dat zij deze titel echt heeft verdiend!”


Collega Lukasz Jaskolski verraste Agnieszka met een oorkonde en een waardebon met punten om te besteden in ons Loyalty-programma. Van harte gefeliciteerd Agnieszka met deze welverdiende titel!


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

12.210 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu