Flexkracht van de maand september: Pawel Szymanski

4 oktober 2019
Flexkracht van de maand september: Pawel Szymanski

Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. Na een rondgang langs Supervisors en Teamleaders, ontvangt Pawel Szymanski deze maand de eervolle oorkonde "Flexkracht van de maand september".   

Sinds juni dit jaar hebben we het genoegen samen te werken met Pawel. Door zijn positieve instelling valt hij op. Hij streeft ernaar zijn eigenwerk optimaal te doen. Hij communiceert fijn met collega’s en probeert ze zelfs mee te nemen in zijn enthousiasme. Om deze reden heeft werkgever Leen Bakker gezocht naar een manier om hem te belonen. Daarom heeft hij de opleiding reachtrucker mogen volgen en is hij vanaf week 40 officieel reachtrucker. Voor ons reden natuurlijk om hem te bekronen tot medewerker van de maand.


Pawel is door Roy Elias verrast met een oorkonde en een waardecheque ter waarde van 500 punten om te besteden in het Loyalty-programma van Flexspecialisten. Bedankt voor je inzet en van harte gefeliciteerd met je titel "Flexkracht van de maand september" Pawel!
9.773 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu